0
Apliko për punë

Plasma fton të gjithë të interesuarit të cilët kanë kreativitet të bëhen pjesë e ekipit tonë.

Plasma pret nga ju që përpos kreativitetit dhe punës profesionale, të jeni të përgjegjshëm dhe të tregoni respekt ndaj çdonjërit.


Shkarko aplikacionin ap


Shqip English | Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2007 - 2013 Plasma

 

Kontakti: +377 44 745 209 [email protected]